Perfect Curls 2019-01-07T15:59:12+02:00

Meer volume in uw haar? Krullen knippen in stijl haar?
Uw krullen tot leven brengen? Geen pluizige krullen meer?

Het kan allemaal met de verschillende krullen technieken die Hairsalon Nina beheerst.

Hairsalon Nina is als één van de weinige kapsalons in deze regio geregistreerd als McLean Curlsys® salon. Curlsys® is een gepatenteerde, revolutionaire krulkniptechniek, ontwikkeld door Brian McLean. Hairsalon Nina staat bekend als dé CurlSys/krullen salon in de gemeente Valkenswaard, maar trekt ook veel klanten uit België.

Door het toepassen van verschillende speciale kniptechnieken, kan voor elke klant met krul of slag het gewenste kruleffect worden gerealiseerd. Hiervoor zijn wel speciale trainingen en materialen nodig. Het resultaat is dat iemand twee keer zoveel volume en/of krullen kan krijgen, in zowel krullend als stijl haar. Maar ook een bestaand permanent kan weer als nieuw lijken of het (onzichtbaar) krullend haar komt tot leven. Wij hebben de perfecte technieken voor het knippen van krullen.

Wij volgen eens per jaar een nieuwe masterclass opleiding. Kortom, voor het knippen van uw haar met slag en krullen, bent u bij Hairsalon Nina aan het goede adres! Natuurlijk ook voor mannen die meer en mooiere krullen willen!

Al onze klanten die volgens de Perfect Curls knipbehandeling worden behandeld worden altijd heerlijk gewassen met een hoofdmassage en krijgen een optimale verzorging in het haar. Na het knippen volgens de Perfect Curls methode door een combinatie te handhaven van verschillende technieken, zullen wij onze klant in model drogen en adviseren hoe men zelf de producten kan gebruiken voor het gewenste resultaat! Onze klanten gaan nooit met nat haar naar buiten!

Voor de prijs van € 77,50 zijn al deze behandelingen inbegrepen en wordt u verwend voor de duur van 60-75 minuten.

Contact
Adres